Events på Kroen

Events på Falsled Kro

Back to All Events

Restaurant Á terre på Falsled Kro


  • Falsled Kro
    +45 62 68 11 11 / info@falsledkro.dk
    Falsled Kro, Assensvej 513 5642 Millinge Denmark (map)

Torsdag den 18., fredag den 19.
og lørdag den 20. juli 2024

Restaurant À terre
~
På Falsled Kro


Hele holdet bag den anmelderroste Restaurant
À terre i København kommer til Sydfyn.

Vi inviterer til en unik aften i det sydfynske med fransk gastronomi på højeste niveau.

 
 
 

Restaurant À terre er ejet og drevet af Yves Le Lay, som har franske rødder. Restauranten er en hyldest til Yves far, som har været en stor del af skabelsen af den han er i dag, og hans tilgang til det franske køkken. Yves laver mad med sit franske hjerte, og med stor inspiration fra hans barndomsminder med sin far i køkkenet og hans utallige rejser rundt i europæiske Michelin køkkener.

 *

Aftenen starter kl. 18.00 med Kroens Champagne og snacks fra begge restauranter, serveret foran Kroens store åbne ildsted i Ryttersalen. 

Efterfølgende vil gæsterne blive vist til bords i Ryttersalen, hvor aftenen vil bestå af en 5 retters menu, sammensat ud fra signaturretter fra både À terre og Falsled kro. 

Aftenen slutter med kaffe/the og Petit Fours. 

*

À terres chefsommelier Joachim Jæger har i samarbejde med kroens Sommelier sammensat en ekstraordinær vinmenu til aftenen. 

Der vil være mulighed for at tilkøbe Kroens store ostebord, efter hovedretten. 

 

Arrangement

AMUSE BOUCHE & CHAMPAGNE

5-RETTERS MENU & TILHØRENDE VINMENU

MULIGHED FOR TILKØB AF OSTEBORD

KAFFE/THE & PETIT FOURS

 

DEN 18., 19. OG 20. JULI 2024

Aftenen starter kl. 18:00

PRIS PR. PERSON

DKK 1.995,-

Inkl. amuse bouche, menu, vinmenu, vand, kaffe/the, petit fours

Bordbestilling skal ske via Kroens reception på tlf. 62 68 11 11 eller på mail: info@falsledkro.dk

Bordene i Ryttersalen til dette arrangement, vil være sat op til at kunne have fra 2 til 6 personer omkring et bord. Der vil derfor være mulighed for at man bliver sat sammen med andre gæster, alt efter antallet.

Læs mere om Restaurant À terre på deres hjemmeside.

Menu

Amuse bouche & Champagne 

*

À terre 

Dansk hiramasa “à la tahitienne”
med med lime og kokosmælk

*

À terre 

Grillet havbars med ratatouille fine,
panisse og sauce pistou

*

Falsled Kro 

Kanin fra Kildegården og grønt
fra haven med Madeira sauce
 

*

Falsled Kro 

Hummer Wellington med hummersauce,
og rødvinssauce a la Michaud

*

À terre 

Pêche Melba - ferskenkompot,
hindbær og vaniljeis

*

Kaffe/the & Petit Fours

 

Priser

Uden overnatning
per person DKK 1.995,-

 

Med overnatning og morgenmad

Lille dobbeltværelse - per person DKK 3.760,-
Dobbeltværelse
- per person DKK 4.110,-
Stort dobbeltværelse
- per person DKK 4.360,-
Suite
- per person DKK 4.560,-
Deluxe Suite
- per person DKK 4.860,-
Falsled Suiten
- per person DKK 6.610,-

* Priserne er per person ved 2 personer på et værelse 

Vi kan desværre ikke tage hensyn til allergener og særlige ønsker, i forbindelse med dette arrangement. 

 

Reservation

Booking af dette arrangement skal gøres direkte ved receptionen på mail info@falsledkro.dk eller tlf. 62 68 11 11