Torsdag den 18., fredag den 19.
og lørdag den 20. juli 2024
Restaurant À terre
~
På Falsled Kro
Hele holdet bag den anmelderroste Restaurant À terre i København kommer til Sydfyn.
Vi inviterer til en unik aften i det sydfynske med fransk gastronomi på højeste niveau.
Restaurant À terre er ejet og drevet af Yves Le Lay, som har franske rødder. Restauranten er en hyldest til Yves far, som har været en stor del af skabelsen af den han er i dag, og hans tilgang til det franske køkken. Yves laver mad med sit franske hjerte, og med stor inspiration fra hans barndomsminder med sin far i køkkenet og hans utallige rejser rundt i europæiske Michelin køkkener.
*
Aftenen starter kl. 18.00 med Kroens Champagne og snacks fra begge restauranter, serveret foran Kroens store åbne ildsted i Ryttersalen.
Efterfølgende vil gæsterne blive vist til bords i Ryttersalen, hvor aftenen vil bestå af en 5 retters menu, sammensat ud fra signaturretter fra både À terre og Falsled kro.
Aftenen slutter med kaffe/the og Petit Fours.
*
À terres chefsommelier Joachim Jæger har i samarbejde med kroens Sommelier sammensat en ekstraordinær vinmenu til aftenen.
Der vil være mulighed for at tilkøbe Kroens store ostebord, efter hovedretten.
Arrangement
AMUSE BOUCHE & CHAMPAGNE
5-RETTERS MENU & TILHØRENDE VINMENU
MULIGHED FOR TILKØB AF OSTEBORD
KAFFE/THE & PETIT FOURS
DEN 18., 19. OG 20. JULI 2024
Aftenen starter kl. 18:00
PRIS PR. PERSON
DKK 1.995,-
Inkl. amuse bouche, menu, vinmenu, vand, kaffe/the, petit fours
Bordbestilling skal ske via Kroens reception på tlf. 62 68 11 11 eller på mail: info@falsledkro.dk
Bordene i Ryttersalen til dette arrangement, vil være sat op til at kunne have fra 2 til 6 personer omkring et bord. Der vil derfor være mulighed for at man bliver sat sammen med andre gæster, alt efter antallet.
Læs mere om Restaurant À terre på deres hjemmeside.
Menu
Amuse bouche & Champagne
*
À terre
Dansk hiramasa “à la tahitienne”
med med lime og kokosmælk
*
À terre
Grillet havbars med ratatouille fine,
panisse og sauce pistou
*
Falsled Kro
Kanin fra Kildegården og grønt
fra haven med Madeira sauce
*
Falsled Kro
Hummer Wellington med hummersauce,
og rødvinssauce a la Michaud
*
À terre
Pêche Melba - ferskenkompot,
hindbær og vaniljeis
*
Kaffe/the & Petit Fours
Priser
Uden overnatning
per person DKK 1.995,-
Med overnatning og morgenmad
Lille dobbeltværelse - per person DKK 3.760,-
Dobbeltværelse - per person DKK 4.110,-
Stort dobbeltværelse - per person DKK 4.360,-
Suite - per person DKK 4.560,-
Deluxe Suite - per person DKK 4.860,-
Falsled Suiten - per person DKK 6.610,-
* Priserne er per person ved 2 personer på et værelse
Vi kan desværre ikke tage hensyn til allergener og særlige ønsker, i forbindelse med dette arrangement.
Reservation
Booking af dette arrangement skal gøres direkte ved receptionen på mail info@falsledkro.dk eller tlf. 62 68 11 11