Menu

FROKOST

3-RETTERS
SMØRPOCHERET SORTHUMMER FRA LILLEBÆLT

Vinterskud fra haven og hummer bisque

LAM

Kål og lammesky

CHOKOLADEMOUSSE

Mælkeis og hasselnødder

Hele menuen er inkluderet 3 snacks og 3 petit fours

DKK 825.- pr person

Hele menuen inkl. Wine Pairings

DKK 1,500.- pr person

TILKØB
FALSLED KRO SELECTED CAVIAR

Serveret med blinis, creme fraiche, purløg og æg

Pris pr. 30 g caviar

DKK 695.- pr person

Kroens store ostebord

Med garniture

DKK 225.- pr person som tilkøb til menu

DKK 325.- pr person som enkeltstående ret

Sydfynsk kagebord fra kl. 14

DKK 325.- pr person

Dagens kage

DKK 95.- pr person

2025 sæson

Frokosten er åben

Januar / lukket

Februar / onsdag-lørdag i uge 7, vinterferien.

Marts / lukket

April / fredag og lørdag samt påsken

Maj / fredag og lørdag

Juni / mandag – lørdag samt pinsen

Juli / mandag – søndag

August / mandag – lørdag samt to første søndage

September / fredag og lørdag

Oktober / tirsdag – lørdag i uge 42, efterårsferien

November / julefrokost sidste to søndage

December / julefrokost hver søndag

Close