FROKOST
3-RETTERS
SMØRPOCHERET SORTHUMMER FRA LILLEBÆLT
Vinterskud fra haven og hummer bisque
LAM
Kål og lammesky
CHOKOLADEMOUSSE
Mælkeis og hasselnødder
Hele menuen er inkluderet 3 snacks og 3 petit fours
DKK 825.- pr person
Hele menuen inkl. Wine Pairings
DKK 1,500.- pr person
TILKØB
FALSLED KRO SELECTED CAVIAR
Serveret med blinis, creme fraiche, purløg og æg
Pris pr. 30 g caviar
DKK 695.- pr person
Kroens store ostebord
Med garniture
DKK 225.- pr person som tilkøb til menu
DKK 325.- pr person som enkeltstående ret
Sydfynsk kagebord fra kl. 14
DKK 325.- pr person
Dagens kage
DKK 95.- pr person
Frokosten er åben
Januar / lukket
Februar / onsdag-lørdag i uge 7, vinterferien.
Marts / lukket
April / fredag og lørdag samt påsken
Maj / fredag og lørdag
Juni / mandag – lørdag samt pinsen
Juli / mandag – søndag
August / mandag – lørdag samt to første søndage
September / fredag og lørdag
Oktober / tirsdag – lørdag i uge 42, efterårsferien
November / julefrokost sidste to søndage
December / julefrokost hver søndag